hotell

Avkoppling på bästa sätt

Avkoppling på bästa sätt

Besök på hotell i Ekerö kan vara precis vad man behöver för att koppla av från en stressig vardag med alla måsten. Kanske kika ner i restaurangen på en god måltid och bara njuta av att slippa laga mat eller behöva diska efteråt. Sjunka ner i någon mjuk fåtölj med något gott att dricka, ett trevligt sällskap eller en god bok. Senare vandra till sitt rum för en varm dusch och trött krypa ner i nytvättade lakan för en natts djup och ostörd sömn. Antingen man ofta eller sällan bor på hotell, så är det något speciellt med att kunna koppla av från alla de sysslor som man annars själv hade fått sköta om i hemmet.

 

Spa eller inte spa

Spa på hotell är idag något som många efterfrågar, och begreppet rör sig så brett som från stora utrymmen med pooler, bastu och bubbelbad till enklare relaxutrymmen. Det hindrar inte att många gäster snarare föredrar hotell utan spa, för att istället lägga sin tid i sköna länsfåtöljer eller bibliotek med en god bok eller trevligt sällskap. Hur hotellet än ser ut så finns det alltid gäster som dras just till den stilen och de möjligheterna som finns just där.

 

 

Rum eller stuga

Många hotell har såväl rum i huvudbyggnaden som kringliggande stugor att hyra ut. Det som är populärt med att hyra en stuga istället för ett rum är att man då får utökade möjligheter att sitta utomhus och dessutom ingen som bor vägg i vägg. Hyr man ett rum så kan de också se väldigt olika ut, med allt ifrån ett rum till sviter med såväl sovrum som vardagsrum. Ibland finns det också möjlighet att laga viss egen mat på rummet, och de flesta hotellrum har idag även en vattenkokare så man kan göra en kopp te eller kaffe om man så önskar.