Designgolv

Golva dina gäster med ett snyggt designgolv

Oavsett om du är ute efter att renovera och inreda ditt företags kontor eller ditt personliga hem, är det värt att vara medveten om att den inredningsdesign du väljer sänder tydliga signaler till de som kommer på besök. Det första intrycket är som du säkert redan vet det starkaste. Därför, när du ser över ditt kontor eller din hemmiljö är det klokt att lägga extra vikt vid det som allra först möter gästerna. 

Prova att ställa dig utanför din stängda ytterdörr. Öppna den, kliv in och lägg märke till vad du först lägger ögonen på. Chansen är stor att det faktiskt är golvet.

 

Gör ett uttrycksfullt första intryck

Redan innan gästerna fått av sig skorna har de redan fått sitt första intryck av ditt hem eller ditt kontor. Det golv du väljer i hallen kommer färga av sig på dina besökares blickar på den övriga miljön. Här kan du som är inredningsintresserad verkligen leka med förstärkning och kontrastverkan. Vill du ge ett enhetligt intryck eller vill du överraska? Satsar du på ett uttrycksfullt designgolv i hallen kan du hålla den övriga inredningen sparsmakad, och ändå få fram känslan av ett kaxigt, stilmedvetet hem eller kontor.  

 

 

Lagt golv ligger

Att välja golv är dock inget du gör i en handvändning. Till skillnad från väggar och övriga ytskikt är det betydligt besvärligare att ångra ett golv som redan är lagt. Det är helt klart en god idé att tänka igenom vilket golv du ska satsa på, och hur du lägger det. 

Det är viktigt att du känner dig trygg med din golvleverantör. Att välja en marknadsledande aktör som amtico.com/se kan vara ett sätt att försäkra dig om att leverantören håller vad de lovar. Du ska förhoppningsvis leva länge med det golv du väljer. Utöver det så kanske du imponerar med ditt designgolv på några besökare.