bröllopsfotograf

Hitta rätt bröllopsfotograf inför den stora dagen

Att vara en duktig bröllopsfotograf handlar om mer än att bara vara en duktig fotograf, rent tekniskt. Det handlar även om att vara en god människokännare. För det sista som brudparet tänker på, timmarna inför sitt bröllop, är att vara avslappnat och le naturligt. 
För hur chillad kan man vara när man har en hel cocktail och hormoner som rusar omkring i en inför en av livets största dagar?

Tillsammans genom livet

Därför är det upp till bröllopsfotografen att kunna agera och föra sig på ett sätt som får brudparet att kunna slappna av och se naturligt ut på bilderna som ska tas. Det är en stor och viktig uppgift som sagt, för det finns inte några omtagningar när det väl är över.

Det är därför det är så viktigt att man som brudpar känner att det verkligen klickar mellan en själv och den fotograf som man ska anlita för att dokumentera den stora dagen. 

Se därför till att titta både på kvaliteten på bilderna och samtidigt känna att kemin och tilliten finns där. För teknik tar en 80 procent av vägen, men om man också kommer överens som personer så går bilderna från att vara riktigt bra till suveräna.

För de där sista 20 procenten handlar om att man känner att man synkar med personen bakom kameran. Att det finns något extra där som tar fram den där vardagliga och avslappnade magin som verkligen får bilderna att poppa. Det är nämligen inte något som går att ta fram i efterarbetet med bildbehandling.

Nu när du, och nu, vet vad man ska tänka på är det bara att önska er lycka till med planeringen inför den stora dagen. Nu när sommaren stundar är det ju nämligen som bekant bröllopssäsong deluxe. All lycka på den resa som ni har framför er som äkta man och hustru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *