Invaliditet

Rättvis bedömning med invaliditetsintyg

advertorial

Har livet varit hårt mot dig, där du har varit med om en skada eller olycka som påverkar dig allt för mycket? Det livet du en gång hade, finns inte just nu. Kanske kan det komma någon gång igen, men det får tiden utvisa. 

Blir du påverkad i ditt arbete så kommer du behöva en ersättning för att få livet att gå runt. Pengar är trots allt det som gör att vi kan leva. Utan pengar har vi i stort sett ingenting. Man får inte bra med pengar när man är sjukskriven, så går det att påverka ska man göra det. 

Invaliditetsintyg kan skrivas ut till dig som varit med om en skada eller olycka. Detta intyg är ofta något ortopeder skriver ut som är experter på invaliditetsintyg. Du hittar olika med en enkel sökning, här är ett förslag: https://www.ortopederna.com/. De kommer genomföra en noggrann kontroll av dig för att kunna göra ditt intyg så bra som möjligt. Ju bättre intyg, desto större chans är det att du får rätt ersättning. 

Försäkringskassan tar beslutet om ersättning

Trots att försäkringskassan kan vara struliga att ha och göra med så är det ändå tur att vi har dem. De hjälper väldigt många som är skadade, inte klarar att arbeta och med andra saker. 

Trots det vill man helst inte ha med dem och göra. För de kan konsten att ifrågasätta. Av den anledningen ska man ha ett så bra intyg som möjligt. Där det tydligt framgår vad problemen är och hur pass mycket du är besvärad av det. 

För att få en så rättvis ersättning som möjligt behöver intyget vara välskrivet. Därav ska du alltid gå till en klinik som är proffs på just invaliditetsintyg. Detta ger dig en större chans att både bli beviljad och få rätt ersättning direkt. Kontakta en klinik nära dig för hjälp.